Beauty

Yang Guifei Mask Pack – Four Beauties [REVIEW]

Hello again, everyone! Today I’m going to write a review about sheet mask! Yes, I’m a big fan of this kind of skin care, since I don’t need to mix it with water or wash my face after using the sheet mask :q (such a lazy girl, lol).

The sheet mask I’m going to review is sheet mask from Four Beauties. If you haven’t heard yet, Four Beauties is the premium Korean brand. Not just a common Korean Brand, Four Beauties also display the Korean Ladies wearing Han Bok at the packaging. Continue reading “Yang Guifei Mask Pack – Four Beauties [REVIEW]”

Advertisements
Beauty

DEVONINE All-in-One Essence [REVIEW]

Hello everyone, today I’m going to review a skincare product for man which I’ve got from Charis. I actually don’t use the product since it is for man, so I gave it to my friend and try to review it based on his opinion (I know it’s not easy, haha). So, let’s start! Continue reading “DEVONINE All-in-One Essence [REVIEW]”

Beauty

Cleansing Balm Favorit dari Heimish [REVIEW]

Ada satu artikel yang pernah aku baca bilang gini “kalau kamu aja bisa bermakeup berjam-jam, masa buat bersihin muka beberapa menit aja males?”, yang kurang lebih seperti itu deh kutipannya. Jujur, kalimatnya lumayan membuat aku sadar dan bangun dari rasa malas bersihin muka, apalagi kalau udah ngantuk dan tepar, biasanya jalan terakhir cuma pakai cleansing tissue.

Aku udah coba berbagai macam cleanser mulai dari cleansing milk dan face tonic, remover yang berbentuk facial wash, cleansing tissue, hingga micellar water, tapi rasanya masih belum sreg di hati. Belum ada cleanser yang menurutku benar-benar bisa membersihkan wajah tanpa bikin repot. Apalagi aku suka sedih kalau buat bersihin satu wajah aja kok butuh tissue dan kapas segitu banyak 😦 Continue reading “Cleansing Balm Favorit dari Heimish [REVIEW]”

Beauty

Moonshot LIP Feat S113 Bebe Pink [REVIEW]

Hello everyone, first of all I would like to say Happy Chinese New Year for all of you who celebrate it :). So, in this new year I want to review my new lip product, called LIP Feat from Moonshot. A few days ago, Charis, an ecommerce for premium Korean brand skin care and cosmetics, sent this product to me, so I can try and review it on my channel. If you want to know more about my new lipstick, keep reading! Continue reading “Moonshot LIP Feat S113 Bebe Pink [REVIEW]”